<< zpět

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ NA VÁLCOVNĚ TRUB

Dne 1.5.2022 se v naší válcovně trub konal Den otevřených dveří. Této akce se zúčastnilo bezmála 250 lidí. Mezi nimi nechyběli zaměstnanci naší válcovny s rodinami a dětmi, dále bývalí pracovníci a samozřejmě lidé z tohoto okolí a okolních firem. Realizační tým akce tvořili zaměstnanci válcovny, pracovníci firmy Enviform, zástupci naší odborové organice a pracovníci Moravia Security.

Účastníci se mohli občerstvit, měli možnost vyrobit si placku s logem firmy, žeton do nákupního košíku vytištěný na 3D tiskárně a odnést si chutné perníkové srdce. Další částí programu byla exkurze po válcovně, kterou zastřešili naši technologové ve spolupráci s techniky z Enviformu. Členové Československé obce legionářské Jednota Ostrava připravili pro zájemce ukázku střelných zbraní. Pro děti byly nachystány hlavolamy, dětský koutek a možnost vyfotit se před kultovním Clarkem.

Den otevřených dveří se konal po dvouleté pauze z důvodu pandemie Covid a je na místě říct, že se podařil. Všechno proběhlo, jak bylo plánováno, za což se patří poděkovat celému realizačnímu týmu!!!